Кадър ВъзражданеОградата по българо-турската граница, която  струваше стотици милиони на

...
Кадър ВъзражданеОградата по българо-турската граница, която  струваше стотици милиони на
Коментари Харесай

Падна оградата на границата с Турция

Кадър " Възраждане "

Оградата по българо-турската граница, която  струваше стотици милиони на българските данъкоплатци още веднъж падна, оповестиха от " Възраждане ".

Интересно е, че рухването не се дължи на напор на бежанци.

Участък близо до Свиленград е отвеян от придошла вода още през месец март 2021 година

От тогава до в този момент във „ великата ограда “ зеят големи празнини от по 20 – 30 метра, които към момента не са поправени.



" Наши източници ни осведомиха, че за ремонта са планувани близо 350 000 лева, което надвишава действителната му стойност близо 10 пъти.

Тъй като обаче политическите събития в страната доведоха до срутване на режима на ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация, тази кражба не е могла да се състои.

А тъй като, както е известно, когато от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация не могат да крадат, те просто нищо не вършат, и ремонтът не се е състоял.

Днес стоят въпросите:  Кой носи отговорност за некачествено свършената работа? и  Кой носи отговорност за забавения към този момент месеци наред ремонт?
Те ще бъдат заложени към Министъра на вътрешните работи. ", показват от Възраждане.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР